Meksykańska receptura

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

Obraz

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

/ 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

10 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

11 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

12 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

13 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

14 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

15 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

16 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

17 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

18 / 18Meksykańska receptura

Obraz
© AFP

1 października w San Pedro Atocpan, niedaleko Mexico City rozpoczął się targ tradycyjnych potraw. Sosy przygotowywane są przez mieszkańców według tradycyjnych receptur, z czterech podstawowych rodzajów chili, migdałów, orzechów i czekolady. Co roku mieszkańcy San Pedro Atocpan, spotykają się na targu gdzie przygotowują i sprzedają tradycyjne hiszpańskie potrawy.

Wybrane dla Ciebie

City breaki w odwrocie? Jesienią coraz mniej rezerwacji w dużych miastach w Polsce
City breaki w odwrocie? Jesienią coraz mniej rezerwacji w dużych miastach w Polsce
Najwyższy most świata w Chinach został otwarty. Pobił wszystkie rekordy
Najwyższy most świata w Chinach został otwarty. Pobił wszystkie rekordy
Pogodowy dramat w Bułgarii. Gwałtowne opady deszczu dosłownie dewastują kraj
Pogodowy dramat w Bułgarii. Gwałtowne opady deszczu dosłownie dewastują kraj
Żegluga na polskiej rzece powróci? Walka się rozpoczęła
Żegluga na polskiej rzece powróci? Walka się rozpoczęła
Polska staje się turystyczną potęgą? Liczby mówią same za siebie
Polska staje się turystyczną potęgą? Liczby mówią same za siebie
Polski projekt wyróżniony. Futurystyczne muzeum robi wrażenie
Polski projekt wyróżniony. Futurystyczne muzeum robi wrażenie
Afera na dworcu w Katowicach. "Zabójcze fotele cierniowe"
Afera na dworcu w Katowicach. "Zabójcze fotele cierniowe"
Majorka walczy z inwazją węży. Nowe środki bezpieczeństwa na wyspie
Majorka walczy z inwazją węży. Nowe środki bezpieczeństwa na wyspie
Mieszkańcy i turyści go polubili. "Pan Terminator" musiał zostać usunięty
Mieszkańcy i turyści go polubili. "Pan Terminator" musiał zostać usunięty
Tysiące ludzi chciały wziąć udział w wyprawie. Wejściówki rozeszły się w siedem minut
Tysiące ludzi chciały wziąć udział w wyprawie. Wejściówki rozeszły się w siedem minut
Huragan nadchodzi. Przygotowują się na najsilniejsze uderzenie od 25 lat
Huragan nadchodzi. Przygotowują się na najsilniejsze uderzenie od 25 lat
Chwile grozy. Orki zaatakowały jacht
Chwile grozy. Orki zaatakowały jacht