Trwa ładowanie...
d1aml85
Co zjeść w Livigno? Można zgłodnieć od samego słuchania

Co zjeść w Livigno? Można zgłodnieć od samego słuchania

Livigno to włoska miejscowość, którą Polacy najczęściej odwiedzają zimą. Co regionalnego warto zjeść, będąc w tym rejonie, oprócz klasycznych makaronów i pizzy? - Typową, tradycyjną potrawą jest pizzoccheri, czyli makaron z mąki gryczanej z kapustą, ziemniakami i z masłem (...). Kolejne danie to canederli, czyli kulki chlebowe otoczone regionalnym serem i suszoną szynką - mówiła w programie "Newsroom WP" Basia Żelazko. Dziennikarka Wirtualnej Polski dodała także, jakich alkoholi warto spróbować, będąc w regionie Livigno.
d1aml85
d1aml85

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj