Trwa ładowanie...
d4m02ew
Z tego słynie Kefalonia. "Niesamowite"

Z tego słynie Kefalonia. "Niesamowite"

Grecka kuchnia kojarzy się z oliwkami, fetą, musaką czy gyrosem z jagnięciny. Ale nie ma dobrego jedzenia bez wina. Przekonała się o tym dziennikarka Magda Drozdek, którą na Kefalonii zachwyciło wino wytrawne białe, ze szlachetnych autochtonicznych szczepów Robola, które podaje się najczęściej do obiadu. - Wszędzie są winorośle i gaje oliwne i to jest niesamowite, że widzimy te miejsca i możemy zaraz obok usiąść i skosztować tego wina - mówiła oczarowana greckim klimatem
d4m02ew
d4m02ew

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj